Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hajrá Magyarország, hajrá bolondok!
  2016-08-31 17:14:13, szerda
 
 
Swan Edgar 2016-08-31


Hajrá Magyarország, hajrá bolondok!

Mert én naív vagyok, mint a ma született fekete bárány. Okleveles naív, malacrózsaszín lélekkel (by Andrea). Mindig azt gondolom, most már tuti leértünk a pöcegödör aljára, már ástunk is egy csomót, itt már csak a magma van. Erre kiderül, hogy a francot, ott egy réteg Fidesz.

Fontos lenne kezdetnek levédetni az új államformát, mint Rogán Antal a digitális aláírást. Szemben a Rogán-féle humbuggal, a hányásszagú-diliházkabaré legalább valóban újdonság. Az mondjuk elég gáz, hogy az ápoltaknál van a kulcs. De mi így szeretjük. És megérdemeljük. És hajrá Magyarország, hajrá bolondok!

A tegnapi istencsudája: Orbán Ráhel, az ország saját lábán álló miniszterelnöki sarj fogta magát és hites urát és elugrott Bahreinbe tárgyalni. Energiapolitikai kérdésekről. A bahreini miniszterrel. Az egy dolog, hogy a se angolul, se magyarul nem túlságosan irodalmi szintet képviselő Rasi a maga vendéglátós végzettségével, vagy az ő hites urával milyen alapon tárgyal, kivel és miről. Aztán energiapolitikai-Ráhel kiad egy sajtóközleményt - isten bizony! - a Magyar Távirati Irodán belül működő OTS-en keresztül. Ebben mi a vicces? Másolom az OTS öndefinícióját:

,,Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli."

Kérdés: Orbán Viktor elsőszülött lánygyereke üzleti vállalkozás, cég, vagy intézmény? Na ugye!

Miközben ez a kedves vidéki házaspár képviseli kis hazánkat szanaszét a nagyvilágban - mégpedig maszek alapon -, itthon állítólag megy a harc, hogy Schmitt Palibá, vagy Deutsch Tompika legyen inkább a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. De tényleg! Azon megy a huzavona, hogy egy méltatlan, bukott, hazug és plagizáló (tolvaj más megfogalmazásban) volt köztársasági elnök - aki egyébként a mai napig kapja a köztársasági elnöki fizetést, egyéb juttatásokat, jár neki rezidencia, autó, sofőr -, vagy pedig egy bukott sportminiszter, aki jelenlegi beszólogató, a kormány lábszagát képviselő kivénhedt szépfiú legyen a MOB elnöke.

A sportmenedzser-szakon végzett külügyminiszterünket egyetlen nyugati országban sem fogadják - az USA-ban sem - ezért ő feszt nyit kelet felé, végigjárja az összes diktatúrát és soha nem hallott országokat fedez fel, közben mindenhol meglátja a szép jövőt, a másik szájával meg kioktat, kiszól, beszól mindenkinek. Két teremfocimeccs között.

A miniszterelnök egyik bal keze digitális aláírásokat talál fel, szabadalmaztat és általában is végtelenül okos, de nem hajlandó elsétálni a bíróságra egy szembesítésre, mert nem ér rá. De kikéri magának.

A Nemzeti Bank elnöke szemmel láthatóan paranoiás, ezért hadsereget állít fel közpénzből önmaga védelmére (fegyverekkel és éles lőszerekkel felszerelkezve), hogy megvédjék a köztől, miközben a köz pénzéből vásárolgat, beruház és támogatja a rokonságot. Ugyanő alkalmazza havi ötmilliós fizetéssel a legfőbb ügyész kedves feleségét és alkalomadtán összeül a legfőbb ügyésszel egy étteremben, hogy megbeszéljék az ellene tett feljelentéseket. Közben kacarásznak, mint két gerlice.

A miniszterek elnöke szeret focizni, ezért az ország minden pontján stadionokat épít, szotyolát köpköd és két kézzel marja el a nők kezét, csókdosási célból. Az ő legfőbb tanácsadója egy gipszfaragó, de kölcsönösen letagadják egymást. Mindkettőnek ciki a másik.

A magyar filmgyártás atyaistene egy Amerikából hazatántorgott parókakészítő, másodállásban kaszinós és Palácsik Tímea szerető férje.

Az ország egyik leggazdagabb embere egy gázszerelő, aki mindenhez ért, tucatszám vannak vállalkozásai neki is, népes családja tagjainak is és sorra nyeri az állami megbízásokat, miközben külföldön vásárolgat luxusvillákat és az egész ember legnagyobb tehetsége abban áll, hogy ő a jelenlegi miniszterelnök egykori szomszédja és valószínűleg ő volt az, aki a nála okosabb és tanultabb Viktorra mindig is felnézett. Pedig.

A református lelkész megkapja az oktatást a minisztériumába (sok egyéb mellett), de ő inkább olimpiát akar rendezni Budapesten, mert akkora élmény volt neki, amikor a mi pénzünkből kimehetett Rióba elénekelni a himnuszt, hogy ezen azóta sem képes túljutni.

Egyszóval remek kis ország ez. Jól lehet itt élni, csak jóban kell lenni a miniszterek elnökével, de még tutibb, ha beleszületik, vagy benősül az ember a klánba. Onnantól kezdve bármit elérhet és bármennyi pofátlanságot megengedhet magának. Ő is és mindenki más is, akit Orbán Viktor óvó keze védelmez.

Ez egy diliház. Olyan, amilyet Európa akkor látott utoljára, amikor Nicolae Ceaușescu és népes családja megszállta Romániát. Ott rossz vége lett, de igen sokáig tartott az uralkodásuk. Jó vége itt sem lesz, bár vagyunk annyira európaiak és kulturáltak, hogy máshogy zárjuk le ezt a történetet. Lesz dolga a hatóságoknak, szó se róla. Meg az elmeorvosoknak. Már most is lenne



http://kolozsvaros.com/2016/08/31/hajra-magyarorszag-hajra-bolondok/.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állásfoglalásait, energiapolitikai, megfogalmazásban, feljelentéseket, sajtóközleményt, miniszterelnöki, minisztériumába, miniszterelnök, szabadalmaztat, teremfocimeccs, sajtószolgálat, végzettségével, elmeorvosoknak, öndefinícióját, malacrózsaszín, sportminiszter, sportmenedzser, hazatántorgott, felszerelkezve, szembesítésre, parókakészítő, vállalkozásai, megérdemeljük, luxusvillákat, pofátlanságot, másodállásban, tájékoztatóit, diliházkabaré, alkalomadtán, miniszterrel, megbízásokat, istencsudája, fegyverekkel, magyarország, leggazdagabb, megbeszéljék, pöcegödör aljára, réteg Fidesz, digitális aláírást, mondjuk elég, tegnapi istencsudája, ország saját, bahreini miniszterrel, maga vendéglátós, sajtóközleményt –, kedves vidéki, nagyvilágban –, köztársasági elnöki, bukott sportminiszter, kormány lábszagát, összes diktatúrát, szép jövőt, Hajrá Magyarország, Swan Edgar, Rogán Antal, Orbán Ráhel, Magyar Távirati Irodán, Üzleti Sajtószolgálat, Original Text Service, Orbán Viktor, Schmitt Palibá, Deutsch Tompika, Magyar Olimpiai Bizottság, Nemzeti Bank, Palácsik Tímea, Nicolae Ceauș,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Még csak most kezdődik a nap  Lóhere  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kellemes délutánt kívánok  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png csokor  A boldog családok mind hasonló...  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Tavaszi kép  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nagyi telefonál  Akarat  Png virág  Az igazi szeretetért rendszeri...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép álmokat!  Png rózsa csokor  Png kutya  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A másik dolog,  Png virág  Png kislány  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Szívem tiéd  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Fekete István - Akác  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nem tudhatod  A sors  Png kislány  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cicák  Png nő  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Szép álmokat!  Elköszönt  Kaffka_Margit  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Bounty krémes  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kislány  Sose bánj semmit  Nagyi telefonál  Reggel van  Png csokor  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Cs Ildikótó... 
Bejegyzés Címkék
pöcegödör aljára, réteg Fidesz, digitális aláírást, mondjuk elég, tegnapi istencsudája, ország saját, bahreini miniszterrel, maga vendéglátós, sajtóközleményt &#8211, kedves vidéki, nagyvilágban &#8211, köztársasági elnöki, bukott sportminiszter, kormány lábszagát, összes diktatúrát, szép jövőt, másik szájával, miniszterelnök egyik, legfőbb ügyész, legfőbb ügyésszel, ellene tett, miniszterek elnöke, ország minden, magyar filmgyártás, ország egyik, állami megbízásokat, egész ember, jelenlegi miniszterelnök, nála okosabb, református lelkész, miniszterek elnökével, állásfoglalásait, energiapolitikai, megfogalmazásban, feljelentéseket, sajtóközleményt, miniszterelnöki, minisztériumába, miniszterelnök, szabadalmaztat, teremfocimeccs, sajtószolgálat, végzettségével, elmeorvosoknak, öndefinícióját, malacrózsaszín, sportminiszter, sportmenedzser, hazatántorgott, felszerelkezve, szembesítésre, parókakészítő, vállalkozásai, megérdemeljük, luxusvillákat, pofátlanságot, másodállásban, tájékoztatóit, diliházkabaré, alkalomadtán, miniszterrel, megbízásokat, istencsudája, fegyverekkel, magyarország, leggazdagabb, megbeszéljék, közleményeit, valószínűleg, mindkettőnek, vállakozások, köztársasági, beleszületik, juttatásokat, nagyvilágban, hatóságoknak, magyarorszag, uralkodásuk, filmgyártás, miniszterek, lánygyereke, elsőszülött, mindenkinek, kulturáltak, kacarásznak, megengedhet, vendéglátós, beszólogató, kérdésekről, stadionokat, tanácsadója, gipszfaragó, vállalkozás, kölcsönösen, hányásszagú, aláírásokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.